BUSINESS RENDEMENT RECEPTEN

Leiderschapstraining, Premium Mentorship en Businessontwikkeling

Stel je voor: Je hebt een fantastisch bedrijf met hoogwaardige producten/diensten. Je groeit explosief, zowel autonoom als door overnames en de financiële resultaten zijn geweldig. Voor de buitenwereld ben je super succesvol, maar toch… intern voelt het niet lekker… het schuurt… je verliest grip en bent niet meer helemaal in control.

 

De beste vakmensen van het eerste uur zijn manager geworden, maar worstelen in hun nieuwe rol, het voorbeeldgedrag van jou als leidinggevende kan beter. Op sommige afdelingen rommelt het al langer, geen heldere communicatie, medewerkers zijn ontevreden en minder loyaal dan vroeger, samenwerking binnen teams laat te wensen over, het ziekteverzuim stijgt, sommige high-potentials voelen zich niet gewaardeerd en zoeken hun heil elders.

 

In plaats dat je met kernzaken bezig bent, ben je brandjes aan het blussen en pleisters aan het plakken. Diep van binnen weet je dat dit averechts werkt en dat je de échte pijn niet aanpakt. Je humeur wordt er niet beter op, je lontje wordt korter en thuis ben je ook niet altijd meer de gezelligste, je slaapt slechter en je bloeddruk is veel te hoog…..

 

Voel niet langer die pijn maar ga in eigen nieuw perspectief geloven:

Wil jij als ondernemer je groeisucces in de juiste richting versimpelen, makkelijker managen of juist dit delegeren en focus houden op kernzaken, maar wil je  bovenal je ondernemersplezier herijken? 

 

"Werken met de best opgeleide managers én slimme gespreksinstrumenten zijn dé rendementrecepten om groei-succes te versimpelen en buitengewone resultaten te behalen voor je business en je klanten.

 

"Wij begeleiden sterk groeiende top ondernemers en leidinggevenden in het excelleren met plezier en compassie in uitdagende en complexe veranderprocessen."

 

We leiden topmanagers en professionals met hoog ambitieniveau op en verbreden hun skills waardoor ze naast vakkennis vanuit bewustwording, vertrouwen en compassie kunnen leiden. Je leert spanningen en frustraties managen in de organisatie en in jezelf. We leren je hoe te werken aan je team, verbinding te krijgen met je team en samenwerking binnen je team te verdiepen. Met slimme gespreksinstrumenten wordt groeien in rol, functie en resultaat écht simpel.

 

We halen verhalen uit de onderstroom naar boven en creëren ruimte waarin verandering en transformatie kan plaatsvinden. Waar zit de pijn en bij wie en hoe los je dit op in plaats van de pijn te vermijden. 

 

De High Performance Leiderschapstraining is er voor jou als je deze individueel wilt volgen. Deze training is ook te volgen in een groep van maximaal 5 managers. De trajectduur van deze trainingen is minimaal 6 maanden.


Het Premium Mentorship is een exclusief (business)traject voor de topondernemer die:

  • niet langer alleen wil worstelen maar kwalitatief wil sparren op gelijkwaardig niveau vanuit nieuwe perspectieven, voor zichzelf en z'n ambitie in zijn business.
  • z'n knelpunten in ondernemerschap wil transformeren naar meer focus, vrijheid en succes.
  • niet langer wil inleveren op gezondheid, vrije tijd en quality time met familie en vrienden.
  • een half jaar of een jaar persoonlijk begeleid wil worden.
  • beseft dat zijn tijd veel waard is.

Ben je committed om jouw groeisucces of veranderproces in jou en je organisatie te versimpelen om ondernemersplezier te herijken en weer vrijheid te ervaren ben je van harte uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan en te kijken of er een match is.


Ontdek ook onze interactieve teambuildingsactiviteiten in eigen Normandische boomgaard: Van schapendrijven tot honden spiegelen, bruggen bouwen tot blind boogschieten, of een out of the boks-clinic. Sluit af met een wijnproeverij, samen tapas maken, bbq’en of geniet van een heerlijk streekbuffet van biologische producten. Alles in het teken om je team optimaal te laten excelleren.

Wil je weten weten hoe we jou kunnen helpen? Vraag een persoonlijk vrijblijvend strategiegesprek aan.

High Performance Leiderschap

Premium Mentorship

Vip Dag Versimpel je Leiderschap