High Performance Leiderschap

Een nieuwe dag breekt aan, je staat op, leest de krant, pakt een kop koffie en rijdt naar je kantoor. Gedachtes onderweg leiden je af. Krapte op de arbeidsmarkt aan goed opgeleide ervaren managers blijft je bezig houden. Je besluit een aantal gedreven medewerkers te promoveren tot manager. Je organisatie is nu dusdanig gegroeid dat je meerdere teams nodig hebt om gericht voor het hoogste resultaat te gaan. Uit angst dat goed personeel je wegloopt geef je ze een titel. De managers bezitten een flinke dosis vakkennis, zijn resultaat gedreven, houden van hun vak maar….. Je komt tot de conclusie dat hun vakkennis niet voldoende is om een team te kunnen leiden. Het vraagt om skills om de dienst van leiderschap te kunnen verlenen. Het vraagt om wetenschap welke menselijke drijfveen en technieken je kunt inzetten bij gedragsbeïnvloeding.

 

Leiderschap vergt dagelijkse oefening. Hoe vaker je je als manager inzet voor anderen- zelfs als dat ten koste van je eigen belangen gaat – hoe beter je erin wordt. Het is net een spier: hoe meer je leiderschap traint, hoe sterker je wordt. En hoe sterker je wordt, hoe sterker je teamleden en de mensen om je heen worden. Uitdagingen waar je als individu enorm tegen opziet blijken als bij toverslag makkelijk oplosbaar voor het team.

 

Wil jij ook high performance managers om je heen die je werk uit handen nemen en echt van toegevoegde waarde voor jou en je organisatie zijn?  Plan dan een gesprek met ons in.


De High Performance Leiderschapstraining is voor een select groepje ambitieuze uitzonderlijk gedreven managers waarbij je onze persoonlijke high-performance coaching en training krijgt.

 

Het is geschikt voor je als je volledig committed bent om jouw leiderschapsskills te verbreden en kunt reflecteren op jouw stijl van leidinggeven, zodat jij kunt leiden vanuit bewustwording, compassie en vertrouwen.

 

Je kunt deze exclusieve training individueel volgen. Wil je samen met selectief gelijkgestemden deze training volgen of met een select aantal collega's, dan start je samen met 4 andere ambitieuze gedreven managers waarbij je zowel individueel als in teamverband begeleid wordt door Ben en Miranda. Ervaren ondernemers en experts op het gebied van groei- en veranderingsprocessen in succesvolle organisaties, op individueel- en teamniveau. De duur van deze training is minimaal 6 maanden.

 

We zullen je begeleiden om o.a.

  • spanningen en frustraties te managen in je organisatie en in jezelf.
  • hoe te werken aan je team, verbinding te krijgen met je team en samenwerking binnen je team te verdiepen.
  • jou de tools te bieden waarmee jij en je team mee uit de voeten kunnen. Simpele en slimme gespreks- en ontwikkelinstrumenten in 1 app.
  • verhalen uit de onderstroom naar boven te halen en ruimte te creëren waarin verandering kan plaatsvinden.

Kies voor verandering wanneer het onbekende je uitdaagt

Het is voor de topmanager die

  • zijn leiderschap wil ontwikkelen om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te verstevigen  en uitzonderlijke resultaten met z’n team wil halen.
  • niet langer alleen wil worstelen maar openstaat om nieuwe perspectieven voor zichzelf en zijn ambitie in de organisatie te ontdekken en te integreren.
  • beseft dat vakinhoudelijke kennis en een titel niet voldoende is om een groep mensen aan te sturen. Voor deze krachtige keuze is moed nodig om je kwetsbaarheid te tonen.

 

De waarde van je leiderschap wordt niet bepaald door wat je voor jezelf doet. De waarde van je leiderschap wordt bepaald door wat je voor je team doet.

 

Ben je committed om de best opgeleide manager of teamleider te zijn binnen je organisatie en wil jij de meest slimme ontwikkel- en gespreksinstrumenten kunnen toepassen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap van hoge waarde te laten zijn?

Dan ben je van harte uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan en te kijken of er een match is.