BinnensteBuiten

De Mind & Soul Academy is een atelier waar je lessen van levenskunst kunt volgen. Een unieke academie, een toevluchtsoord voor de ziel, een plek waar je geest wordt gevoed en je hart wordt geopend.

 

De lessen binnen de Mind & Soul Academie gaan verder dan traditionele academische en wetenschappelijke kennis. Hier draait alles om het begrijpen van de diepere aspecten van het menselijk bestaan. Je leert hoe je in harmonie kunt leven met jezelf, met anderen en de wereld om je heen. Samen verken ik met je thema's als mindfulness, emotionele intelligentie, meditatie, en zelfreflectie.

 

Wat de Mind & Soul Academy uniek maakt, is de focus op het integreren van mentale, emotionele en spirituele welzijn in je leven. Je leert niet alleen concepten, maar ook praktische vaardigheden om deze in je dagelijks leven toe te passen. Je ontdekt hoe je stress kunt verminderen, je relaties kunt verbeteren en je levensdoelen kunt verhelderen.

 

Deze academie is een plek waar individuen hun innerlijke kracht ontdekken en leren hoe ze hun potentieel volledig kunnen benutten. Het is een atelier voor persoonlijke groei, empowerment en zelfontdekking.

 

Kortom, de Mind en Soul Academy biedt lessen in levenskunst die leiden tot een dieper begrip van onszelf en onze plaats in de wereld. Het is een plek waar de geest en de ziel worden gevoed, en waar jij wordt voorbereid op een leven dat niet alleen succesvol is, maar ook vervullend en betekenisvol.


Het geheim van buitengewoon je BinnensteBuiten bewust leven:

 

Stel je voor dat,

  • je ambities in lijn liggen met wie jij ten diepste bent en je in staat bent je doelen te vervullen.
  • je niet meer aan jezelf hoeft te twijfelen omdat jij volledig vertrouwt op wat jij te doen hebt in je leven.
  • je niet eindeloos veel tijd kwijt aan overdenken van wat als......, maar gewoon start met dat wat voor het oprapen ligt en je hart sneller doet kloppen.
  • je niet langer 'alleen' hoeft te worstelen, maar dat je hulp krijgt om je energieker te voelen en van daaruit impactvolle keuzes kunt maken.
  • je nu kiest om te ontdekken wat in jou zit dat nog gevoed moet worden om compleet comfortabel te zijn met wie je bent en je je niet langer verschuilt achter je dagelijkse masker.

 

Dit wordt allemaal mogelijk voor jou als jij gaat werken aan jezelf en je jezelf vanuit een diepere kern ontmoet, hier naar gaat leven en je binnenste de nieuwe buitenkant wordt.


Waarom ik jou kan helpen je mind en soul te verbinden 

"Jarenlang heb ik gezocht naar wie de authentieke ik is. De plotselinge dood van mijn broer en zijn vriendin, mijn scheiding met toen twee kinderen in de luiers waren de twee grote wake-up calls naar het ontdekken wie ik ben en wat ik wil in dit leven.

 

Mijn persoonlijke ontwikkelingspad begon toen ik 25 jaar oud was. 16 jaren boekenwijsheid heeft me veel gebracht maar het meest heb ik geleerd om het leven te leren leven volgens mijn normen en waarden. Door te snappen wie ik ben en waar ik vandaan kom. De lessen aan te gaan die op mijn pad komen, in plaats van ervoor weg te lopen.

 

Zeker 20 jaar ben ik op onderzoek uit gegaan en nog steeds leer ik iedere dag, ook van mijn klanten. Ik gun jou een simpele, gezonde en snelle manier om voor jou te ontdekken wat jij kunt betekenen voor waar jij voor staat. Ik wéét waar je nu bent, wat je te wachten staat, én hoe dit traject je transformeert naar wie je ten diepste bent"


Kies voor kwaliteit van leven op niveau van innerlijke wijsheid

Het ontdekken van je innerlijke zelf is een diepgaande reis naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Het begint met het stellen van vragen en het grondig reflecteren op je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dit proces van zelfreflectie kan leiden tot een dieper begrip van wie je werkelijk bent en wat je drijft in het leven.

 

Een belangrijk aspect van het ontdekken van je innerlijke zelf is het luisteren naar je intuïtie. Intuïtie, de stem van je innerlijke wijsheid kan je helpen bij het nemen van beslissingen die in overeenstemming zijn met je diepste verlangens en waarden. Door regelmatig te mediteren en stil te staan bij je gedachten en gevoelens, kun je meer in contact komen met je intuïtie.

 

Daarnaast is het belangrijk om open te staan voor verandering en groei. Je innerlijke zelf is niet statisch. Het evolueert en groeit naarmate je meer inzicht krijgt in jezelf en je omgeving. Het omarmen van verandering en het accepteren van je vergissingen en tekortkomingen is een essentieel onderdeel van dit proces.

 

Het ontdekken van je innerlijke zelf is een reis die tijd en toewijding vergt, maar de beloningen zijn diepgaand en bevredigend. Het stelt je in staat om authentieker te leven en meer voldoening te halen uit je leven. 


Het premium traject BinnensteBuiten is een exclusief persoonlijk traject waar je mijn persoonlijke high-value coaching krijgt. Het is geschikt voor jou als je volledig gecommitteerd bent om authentiek te zijn en te leven naar jouw normen en waarden. 

 

Je wordt minimaal vier maanden of kies bewust een half jaar, persoonlijk en intensief begeleid door Miranda. Expert op het gebied van  groei- en veranderingstrajecten in succesvolle organisaties en persoonlijke leiderschaps- en bewustwordingsprocessen.

 

Alles in jou is al aanwezig. Het hoeft alleen nog maar van binnen naar buiten!