Jouw BinnensteBuiten

leven zoals het voor jou bedoeld is


Ontdek dé nieuwe Zomerse Special

Deze zomer bestaat de unieke kans om vanaf september 6 maanden intensief samen met mij te werken in een 1 op 1 High Value traject: Jouw BinnensteBuiten. Nu voor een heel aantrekkelijk aanbod.

 

Een exclusief traject waarvoor ik slechts 3 plekken beschikbaar heb.

 

Speciaal voor ondernemers, leiders en professionals die :

 • succesvol snel groeien met of in hun bedrijf
 • bewuste en slimme keuzes willen maken op alle vlakken in hun leven
 • kostbare vrijheid en ruimte terug willen ÉN
 • meer voldoening verlangen in het creëren van hun ideale leven. 

 

Zes maanden lang onderzoeken we samen jouw leiderschap en leven op een dieper niveau en worden je maskers afgelegd. Premium intensiteit

 

Inclusief 2 live-boost-dagen en nachten. Jouw exclusieve Business Retreat. Begeleiding zonder afleiding, je eigen privé verblijf en wellness.

 

Wil je hier alles van weten laat dan een berichtje achter via de blauwe knop, dan stuur ik je graag alle info toe!


Kies voor kwaliteit van leven op

het niveau van innerlijke wijsheid

Het ontdekken van je innerlijke zelf is een diepgaande reis naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Het begint met het stellen van vragen en het grondig reflecteren op je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dit proces van zelfreflectie leidt tot een dieper begrip van wie je werkelijk bent en wat je drijft in het leven. Je gaat krachtige keuzes maken vanuit jouw voorwaarden en waarheid.  Jouw eigenheid vinden en inzetten, vrijheid creëren, meer plezier en geluk ervaren.

 

Een belangrijk aspect van het ontdekken van je innerlijke zelf is het luisteren naar je intuïtie. Intuïtie, de stem van jouw innerlijke wijsheid, helpt je bij het nemen van beslissingen die in overeenstemming zijn met je diepste verlangens en waarden. 

 

Je innerlijke zelf is niet statisch. Het evolueert en groeit naarmate je meer inzicht krijgt in jezelf en je omgeving. Als je openstaat voor verandering en als je je vergissingen en tekortkomingen kunt accepteren zul je sneller groeien. Het is een boeiende reis die tijd en toewijding vergt en waarvan de beloningen diepgaand en bevredigend zijn. Het stelt je in staat om authentiek te leven en te leiden. 


Waarom ik jou kan helpen je mind en soul te verbinden 

"Jarenlang heb ik gezocht naar wie mijn authentieke ik is. De plotselinge dood van mijn broer en zijn vriendin, mijn scheiding met toen twee kinderen in de luiers waren de twee grote wake-up calls naar het ontdekken wie ik ben , wat ik wil in dit leven en wat ik te bieden heb.

 

Mijn persoonlijke ontwikkelingspad begon pas toen ik 25 jaar jong was. 16 jaren boekenwijsheid en wetenschappelijke kennis als opgeleid jurist heeft me veel gebracht maar het meest heb ik geleerd om het leven te leren leven volgens mijn normen en waarden. Door te snappen wie ik ben en waar ik vandaan kom. De lessen aan te gaan die op mijn pad komen, in plaats van ervoor weg te lopen.

 

Zeker 20 jaren heb ik me, naast wetenschap en wetten, verdiept in oude en nieuwe wijsheden uit binnen- en buitenland. Ik heb ze geïntegreerd met elkaar in mijn trajecten binnen de Mind & Soul Academy. Naast mijn rechtenstudie  heb ik mezelf laten coachen,  heb ik mijn kennis verbreed met diverse andere opleidingen zoals High Value mentor-coaching, leiderschapstrainingen en mindfullness, de kracht van getallen en authentiek intuïtief schilderen. Met het zetten van deze stappen is mijn nieuwsgierigheid naar de betekenis van Levenskunst en de lessen hieruit alleen maar sterker geworden en leer ik nog steeds iedere dag, ook van mijn klanten.

 

Wat ik jou gun is een simpele, gezonde en snelle manier om ook voor jou te ontdekken waar jij voor staat en wat jij kunt betekenen voor je omgeving, in je werk en voor de wereld. Ik wéét waar je nu bent, wat je te wachten staat, én hoe transformatie naar wie je ten diepste bent mogelijk is. Ik heb hier speciaal een premium traject voor ontwikkeld.

 

"Blijf onder alle omstandigheden trouw aan je innerlijke zelf. Een naar buiten gerichte geest blijft altijd hunkeren. Een naar binnen gerichte geest vindt rust en stilte. Elke dag wordt je leven een dag korter." Deng Ming-Dao


Premium traject Jouw BinnensteBuiten

Het premium traject Jouw BinnensteBuiten is een exclusief persoonlijk traject waar je mijn hoogste waarde in coaching, aandacht, kennis en energie krijgt. Ik werk graag samen met jou als jij volledig gecommitteerd bent om authentiek te zijn en dat je wilt leven naar jouw normen en waarden. 

 

Om jezelf opnieuw te ontdekken en je bewustzijn te vergroten

 • onderzoek je de mogelijk onjuiste overtuigingen, denkpatronen en gedragingen
 • leer je deze te neutraliseren, los te laten of te accepteren en
 • zet je ze om in wijsheid.

 

Je wordt 12 maanden, persoonlijk, krachtig en intuïtief begeleid door mij, Miranda ter Stal. Ik ben een expert op het gebied van  groei- en veranderingstrajecten in succesvolle organisaties én persoonlijke leiderschaps- en bewustwordingsprocessen.

 

Weet dat alles in jou is al aanwezig is. Het hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden... van binnen naar buiten!


Herken jij je hierin?

Kom opdagen!

 

Keuzes maken, controle houden

Druk zijn, geen tijd

Ik moet, gevoel van stress

Gevoel van angst, geen tijd

 

Ik oordeel, het zit me dwars

Loslaten, veerkrachtig zijn

Ik moet, geen tijd

Vertrouwen nodig, gevoel van pijn

 

Ik wil, sluit mijn ogen

Loslaten, niet langer fixeren

Nieuwe keuzes, herboren blijdschap

Op komen dagen in mijn nieuwe leven

 

Ik mag, heb alle tijd

Laat los los, voel rust

Adem vrij, dankbaar voor wat is

Steeds meer bewust in alle tijd


Wat levert samenwerken met mij je op?

Stel je voor dat dat jij jouw BinnensteBuiten bewust gaat leven, dat...

 • je ambities in lijn liggen met wie jij ten diepste bent en je in staat bent je doelen te vervullen.
 • je niet meer aan jezelf hoeft te twijfelen omdat jij volledig vertrouwt op wat jij te doen hebt in je leven.
 • vanuit helderheid, bezieling en verlangen je leven in kunt richten.
 • je niet eindeloos veel tijd kwijt aan overdenken van wat als......, maar gewoon start met dat wat voor het oprapen ligt en je hart sneller doet kloppen.
 • je binnenkant stevig staat, zodat je buiten grote stappen kunt zetten.
 • je niet langer 'alleen' hoeft te worstelen, maar dat je hulp krijgt om je energieker te voelen en van daaruit impactvolle keuzes kunt maken en vooral trouw bent aan jezelf.
 • je nu kiest om te ontdekken wat in jou zit dat nog gevoed moet worden om compleet comfortabel te zijn met wie je bent en je je niet langer hoef te verschuilen achter je dagelijkse masker.
 • dat je succesvolle jij er is omdat je er in bent gaan stappen.
 • je grenzen stelt, verantwoordelijkheid neemt en kan dragen
 • je leiderschap pakt in de rol die je vervult of wenst te vervullen

 

Dit wordt echt mogelijk voor jou als jij gaat werken aan jezelf en je jezelf vanuit een diepere kern ontmoet, hier naar gaat leven en je binnenste je nieuwe buitenkant wordt.


Dit is hoe ik graag samenwerk

 1. We plannen eerst een kennismakingsgesprek. Sluit jouw behoeften aan bij wat ik je kan bieden en zijn we een goede match voor samenwerking dan gaan we nieuwsgierig en vol overgave van start. Exclusief en intensief, volledig toegespitst op jouw specifieke situatie. Live op een exclusieve locatie, Erve Klein Avest  en waar nodig online en telefonisch.
 2. Eén keer per maand ontmoeten we elkaar live of via zoom en coach ik je op je vraagstuk en dilemma's.
 3. Eén keer per week vertel je me waar je staat, telefonisch, via mail of via de Whatsapp en ontvang je mijn feedback op je voortgang.
 4. Onbeperkt tussentijds contact voor vragen waar je tegenaan loopt.
 5. Je investering is afhankelijk van de uiteindelijke samenstelling van je pakket. Weet dat we minimaal 6 maanden gaan samenwerken. Blijvende verandering vraagt om kwalitatieve aandacht.

Is het geschikt voor jou?

Voor mij zijn een aantal zaken essentieel om voluit deze samenwerking aan te gaan: Ik zal niet de coach zijn die je hand vasthoudt. Ik stel graag kritische vragen waarbij je in dit proces weerstand, twijfels en ongemak gaat ervaren. Het is mijn intentie om jou op een diepere laag in jezelf te laten verkennen en daarvoor is het soms nodig je te prikkelen met vragen die je zintuigen op scherp zetten.

 

Wat ik van jou verwacht is dat:

 • je toegewijd bent om te groeien vanuit verlangen en gedrevenheid
 • je nieuwsgierig bent naar jezelf en je 'hidden potential'
 • je durft te experimenteren met je inzichten en je (nieuwe) gedrag
 • je in actie komt als je krachtige keuzes maakt
 • je het allerbeste uit jezelf wilt halen
 • je bereid bent vol vertrouwen in jezelf te investeren
 • je geniet van het leven en je successen viert
 • je professionele inspanningen voor jou van groot belang zijn
 • je innerlijk verlangt om naar buiten zichtbaar te zijn
 • je gaat voor verdieping en inspiratie 

 

Als jij het allerbeste van jezelf geeft, kan ik het allerbeste van mijzelf aan jou geven. Kwaliteit leveren en ontvangen op het hoogste niveau vanuit liefde en innerlijke wijsheid.


Als dit iets is voor jou

Voelt dit traject alsof het voor jou geschreven is volg dan de volgende stappen.

 1. Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Je ontvangt vervolgens een invulformulier die ik graag van je retour ontvang.
 2. Ik neem contact met je op en we plannen kosteloos een intakegesprek in, via zoom of telefonisch.
 3. Samen kijken we tijdens dit gesprek waar je behoeftes liggen en wat je nodig hebt. Als ik denk dat ik je verder kan helpen dan zal ik je vertellen hoe. Mocht ik denken dat iemand anders beter geschikt is om jou te helpen dan vertel ik je dat ook.
 4. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij en ik met jou dan ontvang je van mij een voorstel waarin beschreven staat.
 • wat je tijdens dit traject Jouw BinnensteBuiten te wachten staat
 • welke investering van je gevraagd wordt, in tijd, geld en inzet

Vervolgens beslis je of je dit traject samen met mij aangaat.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijks Miranda ter Stal