VIP-dag

Versimpel je Leiderschap


Ontdek 3 simpele stappen die nodig zijn om je leiderschap te versimpelen, zodat je snel meer resultaat bereikt met je team.

 

Ben je ondernemer of leidinggevende en loop je steeds tegen dezelfde problemen aan met je team? Voel je te weinig commitment en weet je dat jij samen met je team tot veel meer in staat bent?

 

Dan ben je zeker niet de enige. Veel leidinggevenden maar ook ondernemers zijn vooral bezig met managen in plaats van leiding geven. Het lukt ze niet om teamleden mee te krijgen in de visie waar zij voor staan, zich te verbinden met de groep vanwege hun rol zijn en ze te motiveren om samen te gaan voor het allerhoogste resultaat. Daardoor ervaren ze stress en kunnen ze niet de beweging creëren die wenselijk is. Volledige potentie en ontplooiing van zowel leidinggevende als van de teamleden blijven hierdoor onbenut.

 

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk leidinggevenden die de kunst verstaan dat authentiek leiderschap draait om het inspireren van anderen in plaats van ‘moeten volgen’. Zij geven leiding als vanzelf, puur vanuit eigen bewustzijn, kracht en vertrouwen. Zij weten met gemak de teamleden aan zich te binden en geven zowel hen als de organisatie precies wat ze nodig hebben.

 

Wat is hun geheim? Het grote kenmerk van deze leidinggevenden is dat ze hun bewustzijn hebben verruimd en dat ze hun groeistrategie op orde hebben. Ze weten precies op een simpele manier aansluiting te vinden bij hun team en ze te motiveren tot zelfsturing naar uitzonderlijke resultaten. Bovendien hanteren ze een bepaalde mindset die veel rendabeler is dan de meeste leidinggevenden doen.

 

Wat is er nodig om dit te bereiken? Kennis en bewustwording van jouw authentieke manier van leidinggeven. En dat is precies wat je in mijn VIP-dag Versimpel je leiderschap gaat ontdekken.

 

De kleine kolibrie als symbool voor grootsheid in persoonlijk leiderschap. Met kenmerken als kleurrijk, toegankelijk, snel en continu met focus op het doel. Met zijn snelle vleugelslag kan hij in de lucht stil blijven hangen. Hij leeft een intensief leven en is uniek in zijn soort want hij kan als enige vogel ook achteruitvliegen. Als leider van een team herken je je hierin. Je wilt zeker vooruit op je doel af en uitzonderlijke resultaten halen. En daarnaast is het nodig soms stil te staan, wat zie je, wat ervaar je, wat is er nodig? En soms is het nodig even een stap achteruit of ertussen te zetten, te reflecteren, jezelf te blijven ontwikkelen om door te groeien.