Slimme Gespreksinstrumenten


Je leiderschap skills blijven ontwikkelen is uiteraard een belangrijk onderdeel van je rol als ondernemer en ambitieuze manager. Als je het beste uit je medewerkers naar boven wilt halen wil je ook goed uitgerust zijn met slimme gespreksinstrumenten. Verschillende modules die je flexibel en volledig digitaal kunt inrichten. Van harde kpi's, competenties, persoonlijke doelstellingen, 360 graden feedback tot exit-analyse. Maar ook een medewerkerstevredenheids-onderzoek per afdeling behoort tot de mogelijkheden.


Het geheim van groei-succes versimpelen

 

Stel je voor dat,

 • je niet langer bezig hoeft te zijn met randzaken, maar je gericht kunt focussen op datgene wat voor jou en je bedrijf nodig is om gezond te groeien, waardoor je weer het plezier terugkrijgt waar je het om te doen was.
 • je niet meer je managers hoeft te pushen en overtuigen om je visie en doelstellingen steeds te moeten vertellen, maar alleen nog maar met de beste managers werkt die je visie uitdragen naar alle teamleden en hiervoor verantwoordelijkheid dragen
 • je opgeleide managers in staat zijn uitzonderlijke resultaten te behalen op individueel, team en organisatieniveau en hiervoor eigenaarschap nemen
 • je niet eindeloos veel tijd kwijt bent met brandjes blussen, pleasegedrag vertonen en beloftes doen die je eigenlijk niet waar kunt of wilt maken, maar volop vrije tijd hebt om spontaan bij vrienden of familie langs te gaan of te gaan golfen
 • je niet langer 'aan' hoeft te staan en alles zelf hoeft op te lossen maar je je de energieke ondernemer voelt, die vervulling ervaart bij de impactvolle keuzes die je maakt
 • je niet langer vanuit verschillende systemen data moet zoeken, maar in 1 app overzichtelijk in beeld hebt wat er leeft en speelt per afdeling niet alleen financieel maar ook volledig in control bent voor wat betreft inzicht in je medewerkers.

 

Dit wordt allemaal mogelijk voor jou als jij gaat werken met de best opgeleide managers én slimme ontwikkel- en gesprekstechnieken.


Waarom wij jou kunnen helpen excelleren

met plezier en compassie

"Hij had nog zoveel plannen, hij wou nog zoveel doen. Maar het is voorbij, het hoeft niet meer, het is niet meer dan, maar toen…. " Dit gedicht heeft op menig rouwadvertentie van ondernemers gestaan.

 

Jarenlang runde Ben Kalter een uitvaartbedrijf waarbij hij is gestart met een kleine groep en uiteindelijk 7 vestigingen runde in Oost-Nederland. Van de buitenkant zag het er fantastisch uit, en toch deed hij veel pijnlijke concessies: "Mijn winst groeide geweldig, m'n team werd steeds groter maar mijn werkuren breidden zich in rap tempo uit. Een overname van een bedrijf met een geheel andere cultuur had meer voeten in aarde dan ik van tevoren had gedacht. Een uitvaart leiden is bij uitstek mensenwerk, een bedrijf overnemen is evengoed mensenwerk. Alle neuzen dezelfde kant uit lukt echt niet in 2 maanden tijd kwam ik achter. Na een studie cultuurveranderingsprocessen weet ik dat een overname, groei en grote veranderprocessen tijd nodig hebben. Daar mag je wel een jaar minimaal voor uittrekken. Waar het om draait? Aandacht, heldere communicatie en een grote dosis geduld.

 

Als de dood een feit is zijn er de échte gesprekken met de nabestaanden. De ‘naakte’ mens met alle emoties en groot verlies. Dan gaat het niet om de buitenkant maar om de échte mens en onder ogen te komen wat er werklijk speelt.

Dus wil je over je problemen blijven praten of wil je er wat aan doen. Gaat niet om kwantiteit van leven maar om kwaliteit.

 

Ook Miranda weet als jurist wat er bij een fusie, groei en overname komt kijken. Ze heeft ervaring met grote fusie-trajecten als ziekenhuizen, notariskantoren en bedrijven in accountancy. "Wat het mij heeft geleerd is dat het bij iedere verandering naast regels, contracten, financiële afwikkeling het vooral draait om de mensen. De juiste mensen op de juiste plek, verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

 

Ben en Miranda besloten hun kennis, ervaring, drive en passie te bundelen in het helpen van succesvolle ondernemers die sterk groeien of in een transitie zitten. Je hoeft niet langer alleen te worstelen. Wij weten hoe jij je voelt. Versimpel je groei- of veranderproces, leidt je managers op en gebruik slimme instrumenten, zodat zij verantwoordelijkheid en eigenaarschap claimen en daarmee uitzonderlijke resultaten weten te behalen.

Alleen jij hebt de sleutel in handen naar je eigen vrijheid, waarom zou je dan nog langer kiezen voor nog harder werken?

 

Wil je weten hoe wij jou hiermee kunnen helpen?


Kies voor focus wanneer alles schreeuwt om afleiding

Als wij samenwerken dagen we je uit om verandering te creëren door te weten waarvóór je strijd in plaats van je aandacht te richten op waartegen je strijd. Niets doen met je visie is als een droom die verdwijnt. Jouw fantastische idee voor groei of verandering heeft pas impact als je het daadwerkelijk uitvoert.

 

We helpen je bij het doorontwikkelen van jouw leiderschap, het versimpelen van je groei-succes, het opklaren van je belemmerende gedachtes en het concreet maken van je intenties.

 

We stellen kritische vragen, denken met je mee, vragen door waar anderen stoppen met vragen, zodat je iedere keer teruggebracht wordt naar jouw kern, het waarom van jouw visie.

 

Het doet er niet toe wanneer je begint,

Het doet er niet toe waar je begint.

Het belangrijkste is dát je begint.

 

Ben: “na de verkoop van mijn bedrijf aan een grote uitvaartonderneming met ca. 3000 medewerkers ben ik nog een aantal jaren directeur in loondienst geweest voor dit bedrijf. Procedures en richtlijnen werden steeds complexer, de afstand naar onze klanten werd steeds groter en daardoor de aandacht minder. Het politieke spel in een grote organisatie moet je willen begrijpen én daarnaast willen spelen, maar mijn plezier werd steeds minder. Ik realiseerde me dat ik in de loop der jaren allerlei concessies had gedaan. Ik wilde blijven kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en het zelfstandig ondernemerschap. Dat was het moment dat ik besloot te gaan werken met ondernemers die ook onder die voorwaarde willen ondernemen.”


Het premium mentorship is een exclusief (business)traject waar je onze persoonlijke high-performance coaching krijgt. Het is geschikt voor je als je volledig committed bent om jouw groeisucces of veranderproces in jezelf en je organisatie wilt versimpelen, zodat kwaliteit van business en leven de norm is. 

 

Je wordt een half jaar of een heel jaar persoonlijk begeleid door Ben of Miranda of door hen gezamenlijk. Ervaren ondernemers en experts op het gebied van groei- en veranderingsprocessen in succesvolle organisaties.

 

We zullen je begeleiden om o.a.

 • jou de grootst mogelijke transformatie te laten ervaren met de juiste state of mind die jij nodig hebt om blijvend in te kunnen zetten bij iedere verandering of groeimoment. Bewustzijn, verdieping en ontwikkeling van je eigen repertoire van leiderschapsvaardigheden.
 • je wrijving en knelpunten in ondernemerschap om te zetten in hoogwaardige effectieve mogelijkheden die tot een oplossing kunnen leiden.
 • jou de tools te bieden waarmee jij en iedere manager met hun teams mee uit de voeten kunnen. Simpele en slimme gespreks- en ontwikkelinstrumenten in 1 app.
 • om te gaan met de zwaarste test: Deze is misschien niet de weg naar succes. De zwaarste test is hoe je ermee omgaat als je eenmaal succes hebt!

 

Het is voor jou als je

 • niet langer wilt inleveren op je gezondheid, tijd voor jezelf en quality time met je familie en vrienden.
 • Niet langer alleen wilt worstelen maar kwalitatief wil sparren op hoge waarde vanuit nieuwe perspectieven voor jezelf en jouw ambitie in je business
 • beseft dat tijd jou veel waard is
 • aan alles voelt dat het moment er nu is

 

Wil je snel gaan? Ga dan alleen. Wil je ver komen? Dan zijn wij er voor jou.