Nieuws

woensdag 24 juni 2020 Tulpen classificatie

BedandBreakfast.nl meldt: Leuk nieuws! Erve Klein Avest in Hengelo is geclassificeerd met 5 tulpen!🌷🌷🌷🌷🌷 Op dit prachtige landgoed verblijf je in een bijzonder en luxe vrijstaand pand, helemaal privé. De sauna, jacuzzi en omgeving brengen je helemaal tot rust.💫 (https://bit.ly/2Nmq3AB)

Zaterdag 29 februari 2020 Twentse WinterwijnwandelingZaterdag 23 november 2019 Cursus Fruitbomen snoeien                     in de boomgaard

Samen met Pomoloog Marcel Tross organiseren we op zaterdag 23 november een 1-daagse snoeicursus fruitbomen. Alle informatie kun je vinden in onderstaande download. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Snoeicursus 23 November 2019
PDF – 356,9 KB 1230 downloads

Zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2019 staan we met onze      Oele'r Cider op de Twentsche Golfclub

De Twentsche Golfclub in Ambt Delden organiseert op deze dagen de National Twente Cup alsmede de open dagen. Je bent van harte uitgenodigd om de appel/perencider uit eigen Boomgaard, samen met andere streekproducten te komen proeven.

Zaterdag 14 september Moestuindag Twickel 11:00-17:00

Achter de muren van de moestuin ben je uitgenodigd om verschillende streekproducten te komen proeven, waaronder onze Oele'r Cider! 


Zaterdag 26 en zondag 27 oktober Landgoed Twente Fair

Primeur! Voor het eerst Staan we met onze streekproducten op de dertiende editie van de Landgoed Twente Fair in de Lutte het laatste weekend in oktober. Dit vinden we fantastisch en wordt voor ons heel bijzonder! Niet alleen staan we met onze inmiddels bekende Oele'r Cider..... We komen met iets nieuws: Van de oogst van dit jaar zijn een deel ervan gebruikt voor het produceren van een uniek biologisch sap. De nieuwe Oele'r Sap bestaat uit dezelfde samenstelling appels en peren als de cider. 5 appelrassen en 3 perenrassen en heeft als spannende smaaksensatie een vleugje Johanitter druif.

Zowel de Cider als de nieuwe biologische sap kun je komen proeven! Kom naar deze inspirerende Twente Fair en ga onze unieke smaken beleven!