Business Bewustzijn Retreat 

Welkom!

 

In dit retreat draait het om verbinden, ontwikkelen en transformeren! Wil je groeien als mens, leider, professional, ondernemer of vanuit een andere rol, maar heb je nog niet gevonden hoe je dit het beste kunt doen? Grote kans dat jij jezelf hiervoor (nog) niet de tijd en ruimte gunt. Misschien vind je een traject of een online cursus volgen nu niet passend in je leven.....

 

Maar ben je wel op zoek naar manieren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dan is het 3-daagse Business Bewustzijn Retreat de perfecte gelegenheid om je zakelijke inzichten te verdiepen, te groeien als leider en je persoonlijk te ontwikkelen op een dieper niveau. 

 

Bij dit retreat draait alles om het versterken van de band tussen jou, je bedrijf en de wereld om je heen. De kracht van jouw bewustzijn en het vergroten hiervan gaan je hierbij helpen. De tools en inzichten die je hierbij ontvangt geven je meer helderheid, compassie en effectiviteit om slimmer en simpeler te ondernemen en meer vrijheid te ervaren.


Wat kun je verwachten?

Bij het retreat Bouwen aan Bewustzijn kun je een boeiend programma verwachten dat specifiek is ontworpen voor ondernemers, leiders, professionals en voor jou als je je wilt verrijken met een verdiepingsslag in je leven en je eigen persoonlijk leiderschap.

 

Tijdens deze unieke retreat zul je:

 

  1. diepe zelfreflectie ervaren: Ontdek en verstevig je talenten, drijfveren en blinde vlekken, en ervaar hoe deze aspecten van invloed zijn op je persoonlijke en zakelijke beslissingen.

 

  1. ontdekken wat jouw unieke stijl van leiderschap is: Versterk je leiderschapsvaardigheden.

 

  1. nieuwe persoonlijke én zakelijke inzichten ontvangen: Begrijp hoe bewustzijn je kan helpen om innovatieve oplossingen te vinden, slimmere strategische beslissingen te nemen en duurzame groei te stimuleren.

 

  1. gecoacht worden op ‘Jouw BinnensteBuiten’, balans in je business en optimalisatie van je kwaliteit van leven.

 

  1. je lichaam en geest volledig ontspannen en revitaliseren: Onze prachtige locatie met privé wellness, biedt de perfecte omgeving om te relaxen, je mind op te laden en nieuwe energie op te doen.

Duur en locatie

Deze 3-daagse Business Bewustzijn Retreat wordt gehouden op Erve Klein Avest op het landgoed van Twickel in Twente, die rust, ruimte en inspiratie biedt. 3 dagen inclusief 2 overnachtingen, eigen privé wellness faciliteiten en 2x ontbijt en diner.


Gun jij jezelf dit avontuur?

Neem dan de eerstvolgende logische stap in je zakelijke en persoonlijke reis en ontdek hoe bewustzijn de sleutel kan zijn tot jouw succes. Meld je nu aan voor een Retreat dat geheel wordt aangepast aan jouw wensen en behoeftes. Bouw aan het verruimen van je bewustzijn en bereid je voor op een transformerende ervaring die je carrière en leven een boost zal geven.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.


Dit is je investering


Voor deze 3 dagen all inclusive is de investering € 3.500,-- excl. btw.  Besluit je na deze inspirerende vervullende Retreat in te stappen in het jaar-traject Jouw BinnensteBuiten dan worden de Retreat kosten hierop in mindering gebracht.