Landelijk Vergaderen


De Basculehoeve op Erve Klein Avest is bij uitstek geschikt om te komen vergaderen, een bijeenkomst te houden of een presentatie te geven.  De ruimte is naast Wifi, voorzien van een presentatiescherm, beamer en flip-over.  De privacy is absoluut gegarandeerd, want je hebt de gehele ruimte zowel binnen als buiten op het erf, in de boomgaard of de speciaal ingerichte kapschuur tot je beschikking. De vrijheid van dit alleenrecht maakt deze locatie een unieke plek voor vergaderen, brainstormsessies, of om zelf workshops, events en bijzondere trainingen te organiseren.

 

Voor vergaderen aan onze vergadertafel binnen in de Basculehoeve zijn bijeenkomsten van 6 tot 14 personen mogelijk.

Voor een training, workshop of lezing in halfronde theateropstelling zijn bijeenkomsten in de kapschuur of in de oplucht in de boomgaard mogelijk tot max. 25 personen.

 

De Basculehoeve is een vrijstaand gebouw op het prachtige landgoed van Twickel, heeft eigen parkeergelegenheid, een eigen ingang en een eigen toilet. Op het moment dat je boekt is de gehele ruimte exclusief voor jou en je genodigden.

 

Wij maken voor je graag een arrangement op maat, maar bieden ook arrangementen.

 


Onze standaard vergader/workshop arrangementen zien er als volgt uit (exclusief BTW):

Huur Basculehoeve:

  • Dagdeel tot 4 uur € 525,--.
  • Dag 4-8 uur € 650,--.
  • Eindtijd 20:00 uur

 

  • Vergaderarrangement € 17,50,-- pp inclusief: koffie/thee/diverse frisdranken/vers fruit/verschillende lekkernijen/presentatiescherm/flip-over.

 

  •  Luncharrangement € 22,-- pp: Een lunchverwennerij met Streekproducten, luxe belegde broodjes, verse fruitsappen, huisgemaakte soep, snacks en salade.

 

  • BBQ, verschillende soorten vlees en vis, diverse salades, stokbroden en sauzen, € 35,-- pp inclusief nagerecht.

 

  • Warm buffet bestaande uit twee soorten warme maaltijden, diverse salades, stokbroden en sauzen, € 35,-- pp inclusief nagerecht. 

 

  • Een uitgebreide tapas/borrel plank met streekproducten € 17,50 pp.

Wil je zelf een training/workshop geven of een lezing houden in de Basculehoeve of in de boomgaard neem dan vrijblijvend contact met ons op.