Cider en Sap


Erve Klein Avest heeft een eigen wel heel speciale boomgaard. 38 fruitbomen met drie verschillende perenrassen en vijf verschillende appelrassen. Bijzondere fruitbomen uit Normandië speciaal om droge appel-perencider van te produceren. Deze traditie hebben Ben en Miranda overgenomen van hun voorganger en wijntechnoloog Jan Herbrink. Een uniek product in Nederland vanwege de herkomst en de combinatie van de verschillende rassen.

 

Ook dit jaar staan wij iedere eerste zaterdag van de maand op de streekmarkt Twente in het pittoreske Delden, (www.streekmarkttwente.nl) waar je de bijzondere smaak kan proeven. In diverse streekwinkels en restaurants en de landgoedwinkel van Twickel is de Oele'r Cider ook verkrijgbaar. 

 

In samenwerking met Wijngaard Hof van Twente (www.twentewijn.nl)hebben we een nieuwe productlijn neergezet die verder gaat dan alleen het maken van de Oele'r Cider. 

NIEUW VERGKRIJGBAAR: alcoholvrije Oele'r Sap zonder toevoegingen. Gemaakt van dezelfde fruitsoorten als de Oele'r Cider, met als extra smaakdimensie een vleugje Johanitter druif. Deze bijzondere frisse heldere sap is verkrijgbaar in flessen van 0,75 liter en flesjes van 0,263 liter.

 

Oele'r Cider 0,75L  € 10,00

Oele'r Cider 0,375L € 6,00 

Oele'r Sap 0,75L € 4,00

Oele'r Sap 0,263L € 2,00