Exclusieve vrijstaande luxe B&B 

logeren op Landgoed Twickel


Actie!!! 1 juni t/m 8 juni 2021 voor € 1.505

Alleen in de maand juni kun je van 1 t/m 8 juni exclusief verblijven in de Basculehoeve voor een actieprijs van € 1.505,--.   Een fles bubbels Oele'r Cider en natuurlijk sap staat koel in de koelkast. Als klap op de vuurpijl kun je gratis gebruik maken van twee elektrische fietsen.  De prijs is inclusief onbeperkt gebruik van de infraroodsauna en buitenjacuzzi en exclusief ontbijt en toeristenbelasting!


Wil je ervaren hoe het is om te logeren op een unieke locatie, in een volledig ingerichte luxe Twickelschuur, waar je geheel met z'n tweeën privé kunt verblijven en kunt genieten van de rust en ruimte? Dan ben je van harte welkom.

 

De sfeervolle Basculehoeve waar we exclusieve trainingen in leiderschap, bewustwording en (werk)geluk geven stellen we ook ter beschikking om geheel corona-proef te kunnen logeren! Een exclusieve belevenis.

Onze B&B is in juni 2020 geclassificeerd met 5 tulpen waar we bijzonder trots op zijn!

Een Bed & Breakfast met vijf tulpen is van uitzonderlijk niveau. De B&B is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het u aan niets.